пятница, 21 апреля 2017 г.

Посади ліс
21 березня в день весняного рівнодення яке, за традицією, вважається першим днем весни і є символом нового життя та нових починань відзначається Міжнародний день лісу або Всесвітній день захисту лісів.
         Проблема збереження лісу та його багатств стоїть сьогодні в ряду найважливіших екологічних завдань для всіх країн світу. В останні роки тенденції, пов'язані із зменшенням площі лісів на Землі, викликають тривогу не тільки в екологів, але й у всього міжнародного співтовариства.
         Ми не могли стояти осторонь цієї проблеми, тому вирішили зробити добре діло, допомогти лісівникам, природі і забезпечити собі безпечне майбутнє.





         Разом із працівниками лісового господарства ми висіяли горіх чорний, який інтродукують в Тимошівському лісництві. Горіх чорний - це надзвичайно перспективна порода, яку можна культивувати в дібровах замість дуба звичайного, оскільки за своєю продуктивністю і цінністю один одному не поступаються. Головними перевагами цієї породи є висока цінність деревини, відносна швидкорослість. Вік стиглості становить 51 рік, тоді як дуба – 101 рік.
Ми робили це все із задоволенням! І з почуттям гордості, щоб потім можна було сказати:
    Яка природа! Кращого нема,
    Як річка й поле, лісом оповиті.
    І кращого нема нічого в світі,

    Коли людина творить це сама!

Комментариев нет:

Отправить комментарий